Yorum İle Backlink Kazanma

Yorum İle Backlink Kazanma


Yorum ile backlink kazanma.Bir blogunuz veya bir web siteniz varsa mutlaka web tarayıcınızdan backlink kazanma yöntemleri,nasıl backlink kazanılır,ücretsiz backlink veren siteler şeklinde aramalar yapmışsınızdır.

En sonunda bu konular ile alakalı kayda değer bir bilgiye ulaşamadığınız da backlink fiyatları ve backlink satın al şeklinde aramalar ile backlink para ile satın almaya çalışmışsınızdır.
Bu yazımız sayesinde backlinklere para vermeden ücretsiz bir şekilde kolayca ulaşabileceksiniz.
Yöntem çok basit bilgisayar kullanmayı biliyorsanız sizde bu fırsattan yararlanabilirsiniz. Bacliink kazanma yöntemi başka blog ve sitelere yorum yaparak sitenize link çıkışı sağlamaktır.



Yorum İle Backlink Kazanılırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar.


  • Öncelikle yorumları yapacağınız siteyi çok iyi belirlemelisiniz.Yani backlink kazanayım derken sitenizi Google spam bir site olarak tanıtmayın.
  • Yorum yapacağınız blog veya site 2-3 yazı paylaşmış,doğru düzgün seo ayarı yapılmamış,site tanıtım çöplüğüne dönmüş özensiz bir blog olmamalıdır.Eğer bu şekildeki bloglara yorum yaparsanız google veya diğer arama motorları sitenizi spam olarak alğılayabilir ve kaş yapayım derken göz çıkarmış olabilirsiniz
  • Baclink kazanmak istediğiniz bloga yorum yaparken yorumlarınızın uzunluğu en az 10 kelime olmalıdır ve imla kurallarına özen verilmelidir.
  • Yorumda blog linkininz yer almamalıdır bunun nedeni zaten yorum yaparken site linkinizi ekliyorsunuz ve isminize link veriliyor,eğer sizde yorumda link verirseniz Google sizi spam algılayabilir. Spam olarak algıladığında da değil backlink kazanmak backlink kaybedersiniz.
  • Yorum yapacağınız blogda eğer yorum seçenekleri  var ise mesela Facebook yorum,Google yorum,Twitter yorum,Wordpress yorum ve adı-url ile yorum seçenekleri olan bir blogda adı-url seçeneği ile yorum yapmalısınız.Bunun nedeni diğer yorum seçeneklerinde isminiz üzerine link verilmez,yorum yaptığınız hesaba yönlendirilir ama adı-url seçeneği ile yorum yaptığınızda yorum yaparken kullandığınız isime link verilir.


Yorum İle Backlink Nasıl Kazanılır?

Yorum yaparak baclınk kazanmak istediğiniz siteye giriş yapınız.Giriş yaptıktan sonra herhangi bir yazıya tıklayınız.Yazı sonuna inerek yorum yap ögesine tıklayın ve aşağıdaki boşlukları doldurun.

Adı: Buraya link verileceği için site isminizi,baclink kazanmak istediğiniz anahtar kelimeyi veya Google'de yükselmek istediğiniz kelimeyi girebilirsiniz. Örn. Bir eğitim siteniz var ve coğrafya kelimesinde yükselmek istiyorsunuz buraya coğrafya ismini girebilirsiniz.

Web Sitesi; Buraya kendi blog veya site adresinizi giriyorsunuz.

E-Mail: Buraya eğer yaptığınız yorumlardan bildirim almak istiyorsanız kendi mail adresinizi giriyorsunuz ve altındaki beni bilgilendir seçeneğini aktif yapıyorsunuz.Eğer bildirim almak istemiyorsanız benin bilgilendir seçeneğine tıklamanıza gerek yok.

Yorum: Buraya da yukarıda dediğimiz gibi en az 10 kelimeden oluşan bir yorum yazıyorsunuz.

Yorum Yaparak Backlink Kazanabilceğiniz Siteler ve Bloglar;

Etüthane.net: Kaliteli eğitim haberleri ve coğrafya içeriklerinden oluşan bir bog.

Medya İstasyonu:  Blog yazarlığı, içerik pazarlama, sosyal medya ile ilgili yazıların yayınlandığı blog sayfası olarak kendisini tanıtmış bir blog.

Hızlı Adam: Profesyonel İş Dünyasında Daha Fazla Para Kazanma, Hızlı Kariyer Yöntemleri, Satış-Pazarlama Teknikleri ve Etkili İletişim Konularını İşler'den olşan bir blog.

Kağan Uslu: Güncel internet ve webmaster yazılarının bulunduğu kişisel blog.

WP Mavi: Türkiye'deki tüm Wordpress kullanıcıları için profesyonel makaleleriyle Wordpress rehberi Wordpress'e dair her şey şeklinde kendisini tanıtmış bir blog.

SRGZ Blog: Web tasarım ve teknoloji haber ve notlarından oluşan blog.

Otometre: Otomobil dünyasından gelişmeler, yerli otomobil girişimleri, yeni modeller, otomotiv sektöründen bilgiler.

Blog Hocam:  Blog nasıl oluşturulur? İyi bir blog kurmak için neler gereklidir? İhtiyacınız olan Blogger eklentileri nelerdir? tarzındaki aramalarda bu bloga ulaşmanız muhtemel.

Ehli Blog: Teknojest blog yazarımızın eski blogu.

Technical Faul: Türkiye, Euroleague, NBA, Avrupa ve dünyadan güncel haberler, yorum ve analizlerin bulunabileceği bir basketbol haber ve analiz sitesi.

Teknobeyin: Teknoloji, Internet ve bilişim dünyası hakkındaki teknoloji günlüğü olarak kendisini açıklamış kaliteli bir blog.

Aorhan: Teknoloji Haberleri, İnternet, Mobil ve Wordpress Tema konularında güncel paylaşımların yapıldığı blog.

Yemek.com: Kolay ve pratik yemek tarifleri ile resimli ve denenmiş nefis yemek tariflerini malzeme listeleri ve püf noktalarıyla bulabileceğiniz online mutfak okulu.

Genel olarak yorum yaparak backlink kazanabileceğiniz bloglar ve web siteleri bunlardır.Genel olarak sadece bir alan üzerine blogları paylaşmadık her alandan en az bir blog yazmaya özen gösterdik.Bunun sebebi blogunuz ile aynı alandaki bloglarda yorum yapmak siteniz için daha etkili olmaktadır.
Sizlerde kendi alanınızda takip ettiğiniz severek okuduğunuz bloglara girerek yorum ile backlink kazanabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Çok güzel bir liste olmuş elinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Cok guzel bir paylasim olmus devamini bekleriz kardesim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder