Battlefield 1 Ücretsiz Oynama Fırsatı

DICE'ın ilerlettiği ve Electronic Arts'ın Türkçe altyazılı alternatifi ile PC, Sony PlayStation 4 ve Microsoft Xbox One amacıyla pazara tanıttığı Battlefield 1, bu hafta sonu yalnızca PC ve Xbox One kullanıcılarına bedava olarak oynama olanağı sunulacak.

Battlefield 1 Ücretsiz Oynama Fırsatı


Böylelikle Battlefield 1'in tek kişilik ve çok oyunculu olan iki modunu oynayabilirsiniz. Microsoft Xbox One kullanıcıları, bu sayede oyunu belirti edilen vakit amacı ile de bitirebilirler fakat PC kullanıcılarına kısıtlamalar olacak.
Battlefield 1 araştırma - Türkler nasıl olmuş? Battlefield 1 İnceleme - Türkler nasıl olmuş?
Battlefield 1 araştırma ile senenin en çok beklenen oyununu sizlere anlatıyoruz. Battlefield 1...
Bu kısıtlamalarda ise muhabere öyküleri olan tek kişilik senaryo modunun ilk iki vazifiyeti aktif olacak. Multiplayer modda oynandığında beş haritada, dört çoklu oyunculu modu açılacak.

Bu tecrübe ardından oyunu satın almaya karar verirseniz, kazandığınız bütün başarımlar, XP tecrübeleri ve kayıt dosyanız kaldığı yerden devam edecek.
17-03/01/battlefield-1-araştırma-4.png

Peki Battlefield 1'e nasıl bedava olarak nasıl oynayabileceksiniz.


Oyunu PC'de oynamak oynamak isteyen oyun severler;

Battlefield 1'i Origin üzerinden deneme olarak 3 Mart 2017 tarihinde oyun severlerin indirimine açılacak. 6 Mart 2017 tarihine kadar deneme sürümünü ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz.

Bu tarihler PT saatiyle 3 Mart'ta saat 05:00'de başlayacak ve 6 Mart'ta saat 10:00'da sona erecek.

Oyunu Microsoft Xbox One'da oynamak isteyen kullanıcılar;

Microsoft Xbox One kullanıcıları ve Xbox Live Gold üyeleri, bu hafta sonu bedava oyun günleri faaliyeti kapsamında Battlefield 1'i oynayabilecekler.

Oyun, 3 Mart 2017 tarihinde kullanıma açılırken, 5 Mart 2017 tarihinde sona erecek. Bu saatler de PT saatiyle 09:00'da başlayacak ve 23:59'da sona erecek.

Battlefield 1 şu an Türkçe altyazı opsiyonuyla PC, Sony PlayStation 4 ve Microsoft Xbox One amacıyla piyasaya sürülmüştür.

Birinci Dünya Savaşını mevzu alan oyunda, Osmanlı devleti de mevcuttur ve tek kişilik öykü modunun bir alanı Çanakkale'deki Kurtuluş Savaşını mevzu almaktadır.

Yorumlar