Hangi Konuda Blog Açmaliyim


Hangi Konuda Blog Açmaliyim
Eğer blog yazmayı düşünüyorsanız kendinize sormanız gereken ilk sorulardan biriside hangi konuda blog yazmalıyım-açmalıyım? sorusu olmalıdır.
Hangi Konuda Blog Açmaliyim.Blog yazarlarının çoğu zaman zaman içerik konusunda zorlanır ve ne konuda yazacaklarını düşünürler.Kendilerine ''Acaba bu yazımı beğenecekler mi ? Bu yazıma ziyaretçi gelecek mi ?'' soruları beynimizi kemirebilir.


Eğer kişisel bir blog yazacaksanız zaten
yaşadıklarınızı,düşüncelerinizi ve popüler sitelerde gördüklerinizi yazacaksınız'dır.

Tabi blog konusu seçerken de dikkat edilmesi gereken bazı ince noktalar vardır bunlar şunlardır;


Bildiğiniz Bir Konuda Yazınız

Eğer bir blog açmaya karar verdiyseniz zaten belli bir ilgi alanınız olması gerekir.Bu ilgi alanınız hakkında da çok fazla bilgi sahibi olmanız ve size gelen soru yorumlara açıklayıcı cevaplar verebilmelisiniz ki blogunuzu takip etmeye devam etsinler.Çünkü yazdığınız konuda sadece siz yazmıyorsunuz sizinle aynı kategoriyi paylaşan yüzlerce blog vardır ve okuyucular sizi değilde onları tercih edebilir.Eğer o konu hakkında uzman değilseniz bu işe girmeyin derim çünkü belli bir noktadan sonra alıntı yapmaya ve özgünlüğünüzü kaybetmeye başlarsınız.

Yorumları Takip Edin

Yorumları takip ederek onlarca blog yazısı çıkarabilirsiniz.Yorumlara bakarak okuyucuların nerelerde zorlandığını,nereleri eksik bulduklarını öğrenebilir ve bu yorumlara cevap olabilecek şekilde yazılar yazabilirsiniz.Bu yazılar mutlaka ziyaretçi çekecektir ve ziyaretçi kazanmanıza fayda sağlayacaktır.


Popüler Blogları Ayrıca Takip Edin

Ayrıca takip edin diyorum çünkü bende bu yöntemi sık sık kullanıyorum.Popüler,ziyaretçi oranı fazla blogları takip edebilir ve yazdıkları konu hakkında daha kapsamlı,anlaşılır ve açıklayıcı bir şekilde yazabilirsiniz.Bu yöntemle yazdığınız yazılar eğer dediğim özellikleri taşıyorsa diğer blogları da geçip arama motorlarında daha üst sıralarda çıkabilirsiniz.

>>>>>>>> Ayrıca Bu Yazımıza Da Bakabilirsiniz 







Yorumlar