Blogger Logo Yapma-Ekleme

blogger logo yapma
Blogger Logo Yapma-Ekleme.Merhaba siz değerli üyelerim bugün sizlere blogger logo yapma ve logo yapma siteleri hakkında yazdık.

Logo bir blogun olmazsa olmazıdır sizde blogunuza bir logo oluşturmak istiyorsanız aşağıdaki logo siteleri ile kısa sürede logonuzu oluşturabilirsiniz.


Benim kullandığım,sevdiğim ve yapması kolay olan  3 adet logo programı var.Kendi blogumun logosunu da oluşturduğum Cool Text,Logomatik ve Freelogoservices logo yapma siteleridir.



Cool Text İle Logo Oluşturmak:


blogger logo ekleme

Cool Text oldukça basit bir logo yapma sitesidir.Aşağıdaki adımları izleyerek kısa sürede logonuzu oluşturabilirsiniz.


Öncelikle arama motorunuza Cool Text  yazıyoruz ve Cool Text ana sayfasına gidiyoruz.Aşağıdaki gibi çıkan ekranda sevdiğiniz ve istediğiniz bir logo tipini seçiyoruz ve ilerliyoruz.


blogger logo yap




















Logo tipini seçtikten sonra aşağıdaki gibi açılan alandan logo başlık metninizi,logonuzu genişliğini,logonuzun renklerini ve diğer ayarlarını yaptıktan sonra Create Logo diyoruz ve bir sonraki adıma geçiyoruz.


blogger logo ekle





























Açılan ekranda görseli indir linkine tıklıyoruz ve lognuz bilgisayarınıza inmiş oluyor ve logo oluşturma işiniz burada tamamlanıyor.


cooltext logo yap









Freelogoservices İle Logo Oluşturmak:

Freelogoservices logo yapma sitesi de kullanımı basit ve güzel logolar oluşturulabilecek bir sistemdir.Kullanımı Cool Text'e daha basittir çünkü Freelogoservices'in hazır logo şekilleri vardır siz sadece site adını girersiniz ve istediğiniz logoyu indirebilirsiniz.

Öncelikle arama motorunuza Freelogoservices yazıyorsunuz ve Freelogoservices ana sayfasına gidiyoruz.Açılan sayfada Logonuzu Şimdi Tasarlayın diyoruz.


blogger logo yap










Daha sonra açılan ekranda aşağıdaki gibi logo tipini,logo metninin 1. ve 2. satırını,e posta adresini girip kullanım koşullarını onaylayıp ilerliyoruz.


blogger logo yap


















Açılan ekranda çok sayıda logolar çıkıyor bundan sonraki adımda logoyu doğal yoldan almak isterseniz ücret ödemeniz gerekir.Bu yüzden ücret ödemeden seçtiğiniz logoyu ekranınıza getirin ve klavyenizden Prt Sc SysRg tuşuna basıyorsunuz ve ekran görüntünüzü alıyorsunuz.

Ekran görüntüsünü aldıktan sonra bilgisayarınızdan paint'e gidiyorsunuz ve yapıştır diyorsunuz.

blogger logo yap














İstediğiniz logoyu keserek alıp kaydediyorsunuz ve logonuz tamamlanıyor.

Logomatik İle Logo Oluşturmak:

Logomatik kullanımı diğer tüm logo programlarına göre daha basit olan bir logo oluşturma platformudur.Sizde logonuzu Logomatik ile oluşturmak istiyorsanız aşağıdaki adımı izleyerek logonuzu oluşturabilirsiniz.

Öncelikle arama motorunuza Logomatik yazıyorsunuz ve  Logomatik ana sayfasına gidiyorsunuz.

Açılan ekranda aşağıdaki numaralandırılmış adımları izliyorsunuz ve logonuzu oluşturuyorsunuz.


blogger logo yap





























1 numaralı adımda logonuzun ismini giriyorsunuz.

2 numaralı adımda logo yazı tipini seçiyorsunuz.

3 ve 4 numaralı adımda logonuzun alt ve üst bölümünün rengini seçiyorsunuz.

5 numaralı adımda ise logo yap diyerek logonuzu oluşturuyorsunuz.


Logo oluşturma işleminiz burada tamamlanıyor yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz.



Yazar Hakkında:

Merhaba ben Mehmet KAPTAN 1 yıldır Asosyal Adam'da blogger,webmaster,internet,android ve birçok kategoride yazıyorum. Bloguma ve bir çok yazıma ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar