Adsense Tık Başına Ne Kadar Veriyor?

Adsense Tik Başina Ne Kadar Veriyor

Adsense tık başına ne kadar veriyor  


Adsense Tık Başına Ne Kadar Veriyor? Adsense kazandırıyor mu  adsense gösterim başı ne kadar veriyor diyorsanız yazımızı okumaya devam edin.

Google Adsense blogger kullanıcılarının kazanç sağlayabileceği en güvenilir ve bol gelirli bir reklam sistemidir.




Google Adsense'ye kayıt olmak ve blog onaylatmak zor olsa da hem kazanç bakımından hem sitene uygun reklamları yayınlama yönüyle google adsense daha çok tercih ediliyor.İyi peki google adsense tık başına ne kadar veriyor? diye sorabilirsiniz.İte bunun cevabını bu yazımızda açıkladık...


Adsense Tik Başina Ne Kadar Veriyor












Bildiğiniz üzere adsense Pay per click (PPC) tık başına kazanç sistemi ile çalışmaktadır.Ne kadar fazla tıklama alırsanız o kadar fazla kazanç sağlayabilirsiniz. Ama bu reklam kazançları her gün aynı olmayabilir bugün 100 tıklama ile 10 $ kazanıyorken yarın 15 tıklama ile 8 $ kazanabilirsiniz.Çünkü google adsense tık başına verdiği kazan her reklam için farklı olabiliyor. 

Adsense kazançlarında TBM yani reklam verenler tarafından tıklama başı verilen kazanç oranıdır.Mesela bir reklam veren yayınlarından daha fazla kazanç vermek isteyebilir ve bu sayede sizde daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz. 


Mesela TBM oranı 0.1 $ olan bir reklam 200 tıklama aldığında kazancınız 20 $ dolar olacaktır.Bu oranın fazla olduğu reklamlardan daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz veya bu oran daha az ise daha az kazanabilirsiniz.

Google Adsense Kazanç Artırma:

  • Metin ve görsel reklam seçeneğin aktif edin.
  • Reklam yerleşimine önem verin ve çok gösterim ve tıklama alabilecek yerlere yerleştirin.
  • Ziyaretçilerinizi reklamlara tıklamaya teşvik edin.
  • İlk başlarda kendinizde reklamlara tıklayabilirsiniz.
  • Arkadaşlarınızı reklamlarınıza tıklatmaya ikna edin.
Son Hatırlatmalar:

Adsense tıklama başına ne kadar veriyor? sorusuna elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım.Yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz.Herkese bol kazançlar diliyorum.



Yorumlar